Profetia – Olav Rodge

Mitä pian tapahtuu?

Myös nykyään ihmiset saavat profetioita koskien tulevaisuutta ja lopun aikoja.


Aam. 3:7
Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.

Kaikki profetiat tulee koetella Raamatun Sanan valossa.


1. Tess. 5:20-21
profetoimista älkää halveksuko,

mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on;

 

Alla on norjalaisen 79-vuotiaan Olav Rodgen 11.12.1952 saama profetia uskovien tempaamisesta.


”Ollessani rukouksessa erään veljen kotona, sain ilmestyksen, jonka näkemisestä olin hyvin järkyttynyt. Tämä ilmestys tuli minulle sitä varten ja sillä tavalla, että olisin voinut sen kirjoittaa paperille, mutta en saanut rauhaa ja sanoin Jumalalle:”En muista kaikkea tätä. Jos se on Sinun tahtosi, anna se minulle vielä kerran.” Noin kahden viikon kuluttua sain saman ilmestyksen uudelleen niin selvänä kuin olisin lukenut kirjaa tai lehteä. Kello oli jo 10 illalla, sain käsiini lyijykynän ja vanhan kassakirjan. Kirjoitin ja kirjoitin, kunnes kello oli 1 yöllä. En jaksanut enempää. Pyysin saada levätä ja pyysin Jumalalta jatkoa päivällä tai seuraavana iltana, että saisin sen valmiiksi. Kului taasen viikko ennen kuin sain jatkoa tähän ilmestykseen. Kello oli silloin jälleen 10 illalla.”


Tämä on julkaistu ruotsin- ja suomenkielisissä lehdissä sekä lentolehtisenä (Myllykummun Työkeskus ry, Saarikoskentie, 29980 Leväsjoki, puh. 02-5527201).
Tässä on vain otteita tuosta ”Mitä pian tapahtuu”-lentolehtisestä.

Mitä pian tapahtuu?

”Kello on 9 aamupäivällä. Rouva Andersen istuu radion ääressä ja kuuntelee lastentuntia. Noin neljä, viisi minuuttia on kulunut, kun ohjelma äkkiä katkaistaan. Huomiota herättävä uutinen Oslosta: kaupunki pakokauhun vallassa! Poliisiviranomaiset ilmoittavat, että on tapahtunut jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Sangen monta, ei tiedetä kuinka monta, lasta ja aikuista on kadonnut tietymättömiin. Viranomaiset eivät voi heitä kuuluttaa, koska kadonneita on niin paljon.”


”Myös Tukholmasta ilmoitetaan ,että suuri joukko ihmisä on kadonnut samalla tavalla kuin Oslossakin, ja kaupunki on pakokauhun vallassa. Nyt myöskin Kööpenhamina ja Helsinki ovat ilmoittaneet samaa. Maaseudultakin on saatu tietoja katoamistapauksista. Joka paikasta on lapsia ja aikuisia kadonnut.Poliisi ei voi selvittää tätä asiaa.”

”Monet työmiehet ovat hävinneet salaperäisellä tavalla. Koneet pysähtyivät äkkiä. Luulimme onnettomuuden tapahtuneen. Etsimme heitä, mutta heistä näkynyt jälkeäkään. Silloin eräs, joka oli kulkenut hengellisissä kokouksissa ja sanoo itseään kristityiksi, alkoi huutaa: Nyt se on tapahtunut!” ”Mitä sitten on tapahtunut?” kysyin. ” Jeesus on noutanut omansa.” Hän itki ja huusi:”Minä jäin jäljelle, minä jäin jäljelle.” Pyysin häntä vaikenemaan, mutta hän vain yltyi. Oli kauheaa kuulla häntä.

Näytti, että monella olivat asiat samalla tavalla. Jätin kaikki ja läksin. Saamme kuitenkin ylitöitä tänään . Kaupungin keskustassa oli suoranainen sekasorto. Liikenne oli aivan lamassa. Monta autonkuljettajaa oli hävinnyt autoistaan ja linja-autoista. Raitiovaunut seisoivat paikoillaan pitkissä riveissä. Ne kuljettajat, jotka olivat jäljellä yrittivät pujottautua eteenpäin. Ihmiset olivat puolihulluja. He juoksivat edestakaisin omaisiaan etsien. Poliisi ei voinut mitään.”

Merellä monista laivoista on hävinnyt ihmisiä. Synnytyslaitokselta ovat kaikki vastasyntyneet hävinneet. Hoitajat ovat pelon vallassa. Äidit valittavat epätoivoisina. Monet hoitajat ovat myöskin poissa. Vanhainkodista on myös hävinnyt monta vanhusta. Radio ilmoittaa kello 11, tällä kertaa Lontoosta, että siellä on myöskin kello 9 hävinnyt koko maasta suuri joukko lapsia ja aikuisia.

Nyt on kolme ja puoli tuntia kulunut ensimmäisestä tiedonannosta Oslosta. Koko ajan on virrannut tietoja uusista katoamisista kaikkialta. Kauko-Idästä, Koreasta tulee mitä huomiota herättävin uutinen: monta tuhatta henkilöä on kadonnut, niiden joukossa paljon sotilaita. Jos yrittäisi kuvailla tilannetta, se olisi aivan mahdotonta. Kaikki ovat pelon vallassa. On kyllä monia, jotka sättivät ja kiroilevat niin Jumalaa kuin ihmisiäkin.

Eräs mies juoksee kadulla, vääntelee käsiään ja huutaa:” Olkaa varillanne! Olkaa varuillanne! Kohta me kaikki katoamme!”- Hän on kadottanut järkensä. Eräs vanha nainen seisoo kädet ristissä ja katselee taivaalle. Hän sanoo:”Ei ,ei- kun emme olleet valmiina Hänen tulonsa edellä, Hän ei enää tule ketään noutamaan. Herra Jumala, Jeesus, auta meitä. Nyt se on tapahtunut. Olen ollut uskovainen koko ikäni. En osannut arvata, että Hän näin nopeasti tulisi. En ollut kyllin valveilla.

Nyt alkaa tulvia tietoja Amerikan itävaltioista. Poliisit saavat lisää tietoja kadonneista ihmisistä. Vaikeita liikenneonnettomuuksia on tapahtunut asian yhteydessä, ja monet ihmiset ovat menettäneet henkensä. Uutisista päätellen tämä tapahtuma on koskettanut koko maailmaa. Maapallon eteläosassa on tapahtunut samaa kuin täälläkin.

Paljon pappeja ja saarnaajia oli jäljellä kokouksessa, joka kutsuttiin koolle, monta tosin oli poissakin. Hermostuttava ja masentava oli tilanne. Monet olivat onnettomia. Kukaan ei epäröinyt tapahtumaa. Se oli se ennustettu ylöstempaaminen, joka koski pyhiä- ”morsiamen ylösotto.”

Poliisin käännyttyä yleisön puoleen saadakseen yleiskuvan tapahtumista, olivat he samaa mieltä antaessaan selostuksen:” Se, mikä tapahtui, oli Raamatun mukaan ennustettu ns. morsiamen ylösotto, toisin sanoen Jeesus haki omansa pois. Se on kaikki, mitä voimme sanoa.” Poliisi ei kuitenkaan antanut tätä lausuntoa julki päätettyään, että se oli tulos hysteerisestä ja hermostuneesta mielentilasta. Tapahtuma on niin laajakantoinen, että sitää täytyy tulla hallitusasia. Jos uskonto ja kristityt ovat siihen syynä, niin täytyy kirkot ja kappelit sulkea toistaiseksi, kunnes on saatu enemmän valoa asiaan. YK on paras keskus selvittämään ja tutkimaan asiaa perusteellisesti.

Kristittyjen piirissä on tilanne masentava. Eilen sunnuntaina olivat rukoushuoneet ja kirkot täynnä ihmisä. Nyt monet seurakunnat ovat ilman paimenta, ja monta jäsentä on myös poissa.

Suuri yleisö on yksimielinen siitä, että kristinusko on pääsyynä tuohon valitettavaan tapaukseen. He tahtovat saada siihen selvyyden kristityiltä ihmisiltä. Monet etsivät apua Jumalalta. He ovat syvästi onnettomia.

Useimmissa kokouksissa vallitsee suoranainen sekasorto. Eräässä paikassa mies pui nyrkkiään ja huutaa papille: ”Se on sinun syysi, että meistä niin moni jäi jäljelle. Sinä et koskaan kertonut siitä, että Jeesus tulee noutamaan omansa ja vielä vähemmän sydämen puhtaudesta ja Pyhän Hengen kasteesta, etkä siitä, että kaikki pitää olla selvänä Jumalan ja ihmisten välillä. Minä tiedän, mikä minulla oli esteenä, vain pikkuasiat, pikkuasiat, mutta, mutta….Herra Jumala, auta!”

Monet ovat olleet mukana toveruuden vuoksi, toiset taas mukana laulun ja musiikin tähden.- Kaikki ilman uudestisyntymistä, ilman lapsen asemaa ja perintöoikeutta. Monelle seurakuntaelämä on ollut vain ajanviettoa ilman sisäistä elämää. He kolkuttavat suljetun oven takana.” Herra, Herra avaa ovesi meille.”

Kaiken lisäksi kuuluu hirveä huhu, että kolmas maailmansota saattaa puhjeta milloin tahnsa. Diplomaattiset suhteet idän ja lännen välillä ovat katkenneet. Ei kestä kauan, kun idästä tulee tieto, että kommunistit etunenässä kieltävät kaiken kristillisen toiminnan. Se, joka uskaltaa mainita nimen Jeesus, saa kuolemantuomion. Kristillinen kirjallisuus pitää hävittää. Raamattu ensimmäisenä on poltettava. Merkitsee kuolemaa pitää pienintäkin esinettä, joka jollain tavoin muistuttaa Kristuksesta. Länsimaissa kestää hiukan kaemmin, ennen kuin nämä säännöt tulevat käytäntöön. Jumalaton enemmistö johtajien ja kansan keskellä on pois suunniltaan ja vaatii, että jotain pitää tehdä. Se voittaa, ja kun kristillisyys oli pääsyynä asioiden kulkuun, niin lopputulos on selvä.

Alkaa hirvittävin aika ihmiskunnan historiassa. Suuri joukko jäljelle jääneistä kristityistä huutaa jatkuvasti Jumalan puoleen. Se ei tahdo seurata viranomaisten määräyksiä. Kristityt joutuvat vankeuteen ja kuulusteltavaksi kuin Gestapon aikana. Jos tahdot kirota ja kieltää Jeesuksen Kristuksen, voit pelastaa henkesi. Tämä on käsky.


Tuhannet ovat järkkymättömiä uskossaan, ja niin alkavat massamurhat, joita ei voi sanoin kuvailla. Ei ole enää oikeutta eikä lakia. Saatana on päästetty irti! Voi maata ja sen asukkaita! Monet antavat periksi hädän hetkellä. Heillä ei ole paikkaa, mihin menisivät, sillä koko maailma on pahuuden vallassa. Kaikki kansat ovat yhtä mieltä siitä, että kristinusko täytyy tukahduttaa. Tämä maailman ruhtinas on ottanut vallan. Lapset kavaltavat vanhempiansa kuolemaan. Nyt täyttyy se, mitä on kirjoitettu Luuk. 21:16:ssa.


Luuk. 21:16
Omat vanhemmatkin ja veljet ja sukulaiset ja ystävät antavat teidät alttiiksi; ja
muutamia teistä tapetaan,

On mahdotonta kuvailla kaikkea tapahtuvaa, mutta Jumala on selvittänyt sen Ilmestyskirjassa. Näiden onnettomain huuto on:” Herra, lyhennä nämä päivät!”


Nyt on tultu siihen pisteeseen, että ei vain kristinuskoa pidä tukahduttaa, vaan myös juutalaisuus ja juutalaiset pitää lopettaa. Poliittisesta eripuraisuudesta huolimatta kaikki kansat varustautuvat hyökätäkseen Jerusalemiin. Israel on hyvin varustautunut, joten vastarinta on oleva sen mukainen. Suurin syy hyökkäyspäätökseen on epäluottamus supervaltojen keskuudessa. Yksi pelkää, että toinen saa liian suuren vallan. Lopputuloksena on kauhea verilöyly: Harmagedon.
Silloin tulee Kuningasten Kuningas, Herrain Herra, korkeudessaan ja ihanuudessaan.


Ilm. 20:6
Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.

Rukoile ystävä, pidä huoli, ettet jää tänne saatanan hallituskaudeksi, vihan ajaksi. Mene Kaikkivaltiaan Jumalan kasvojen eteen, rukoile nöyrästi armoa ja valoa. Vielä tänään on armon aika, vielä tänään voit sinetöityä Jeesuksen Kristuksen omaksi. Silloin pääset mukaan, kun Hän
noutaa omansa.


Joh. 3:3
Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: ”Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa”.

Vision by Olav Rodge (englanniksi)

 

 

 

Siirry sivun alkuun