Pedon merkki

Älä missään tapauksessa ota pedon merkkiä, vaikka henkesi riippuisi siitä!

Ota ensin asiasta selvää ja rukoile asian puolesta.
Oletko valmis kuolemaan uskosi puolesta Jumalaan uskoen vai koetko hetken helpotuksen maan päällä, mutta kuoltuasi päädyt helvettiin?


Jaak. 1:12
Autuas se mies, joka kiusauksen kestää, sillä kun hänet on koeteltu, on hän saava elämän kruunun, jonka Herra on luvannut niille, jotka häntä rakastavat!

SISÄLLYS

Mikä on pedon merkki?

Miksi pedon merkki laitetaan juuri käteen tai otsaan?

Miksi pedon merkkiä ei saisi ottaa?

Kuka on peto?

Mitä tapahtuu heille, jotka ottavat pedon merkin?

Mikä on pedon merkki?

Ilmestyskirjassa sanotaan, että merkki laitetaan oikeaan käteen tai otsaan ja ilman sitä kukaan ei voi ostaa eikä myydä. Saatana saa täten erotettua kansalaisista ne, jotka eivät kumarra häntä.

Aluksi pedon merkkiä tarjotaan varmaankin vapaaehtoisena ja mainostetaan
julkkisten avulla. Sitten pedon merkistä tulee pakollinen ja ihmisiä painostetaan ottamaan pedon merkki: muuten menettää työpaikkansa, omaisuutensa, ei voi ostaa ruokaa eikä mitään muutakaan. Jeesukseen uskovat eivät ota merkkiä ja heidän elämänsä vaikeutuu huomattavasti. Kaikki yhteiskunnan toiminnot ja palvelut evätään heiltä, jotka eivät ota merkkiä. Sen lisäksi heitä vainotaan ja tapetaan.


Ilm. 13:15-18

Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,

ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku.
Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.


666


Ilm. 13:18 sanotaan, että pedon luku on ihmisen luku.

Kreikan kielen aakkosia vastaa tietty numero.
Tällöin ihmisen nimestä pitäisi tulla yhteenlaskettuna 666.

Wikipedian sivulta

kreikkalaiset kirjaimet


Luku 666 kreikaksi

Pedon merkissä on pedon nimi tai sen nimen luku (Ilm. 13:17) eli luku 666.

Pedon merkki saattaa hyvinkin olla pieni mikrosiru tai implantti, joka asennetaan ihon alle. Siihen tulee jokaisen henkilön sosiaaliturvatunnus tai jokin muu tunnus (pedon luku), jolla henkilö identifioidaan.

Sen lisäksi siruun voidaan laittaa mm. pankin tilitiedot ja terveystiedot.
Mikrosirua mainostetaan kansalaisille ”turvallisuudella”, että henkilötietojasi ei voida varastaa eikä väärinkäyttää, pankkikorttiasi ei voida varastaa, et tarvitse käteistä, sairaskohtauksen yllättäessä lääkäreillä on heti selvillä sairaushistoriasi, lääkityksesi, yms.

Kun käteisen ja pankkikortin käyttö loppuu, kukaan ei voi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on pedon merkki.

Pedon merkillä jäljitetään varmaan myös sen omistajan sijainti, jolloin ”isoveli” tietää kunkin sijainnin. Sitäkin mainostetaan turvallisuudella, että rikoksen sattuessa tiedetään, kuka oli paikalla ja eksyessäsi sinut löydetään heti.

Pedon merkki korvannee myös avaimet, jolloin asuntoon ja autoon pääsee vain pedon merkkiä näyttämällä. Tätäkin perustellaan turvallisuudella, ettei tarvitse huolehtia häviävätkö avaimet tai murtautuuko joku taloosi.


Beast technology

Miksi pedon merkki laitetaan juuri käteen tai otsaan?

Jumala sääti käskynsä (10 käskyä) ja säädöksensä israelilaisille ja käski sitoa ne merkiksi käteen ja muistolauseeksi otsaan.

Saatana jäljittelee Jumalaa.


5. Moos. 6:5-8

5 Ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi.

6 Nämä sanat, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, painukoot sydämeesi.

7 Ja teroita niitä lastesi mieleen ja puhu niistä kotona istuessasi ja tietä käydessäsi, maata pannessasi ja ylös noustessasi.

8 Ja sido ne merkiksi käteesi, ja ne olkoot muistolauseena sinun otsallasi.

Miksi pedon merkkiä ei saisi ottaa?

He, jotka ottavat pedon merkin, kumartavat petoa ja Saatanaa.

Merkin tarkoitus on erotella ihmisistä he, jotka uskovat Jeesukseen, jotta heidät
voidaan tappaa. Tappamisella uhkaamalla saadaan epävarmat ja epäilevät ottamaan merkin.


Ilm. 19:20
Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.

Kuka on peto?

Jos otat pedon merkin, ketä kumarrat?


Ilm. 17:3, 8-13

3 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.

8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.

9 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta;

10 heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän.

11 Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

12 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.

13 Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

Peto on entisajan kuningas, jota ei enää ole, mutta joka on tuleva ja menee kadotukseen.

Onko peto sama kuin laittomuuden ihminen?


2. Tess. 2:3-4

Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,

tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

Peto on Antikristus, mutta väittää olevansa Kristus.

Pedon täytyy silloin olla juutalainen, jotta eksytys menisi läpi.

Ketä peto tottelee ja kumartaa?


Ilm. 13:1-4

1 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

2 Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

3 Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

4 Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?”

Lohikäärme eli Saatana antaa voimansa ja valtansa pedolle.

Pedolla on apurinaan väärä profeetta, jonka kanssa hän tekee ihmetekoja, joita ihmiset ihmettelevät ja ihastelevat.

Ihmiset pitävät petoa maapallon valtiaana ja kumartavat Saatanaa, koska se antaa niin suuren vallan pedolle.


2. Tess. 2:9-10

tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä

ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

Mitä tapahtuu heille, jotka ottavat pedon merkin?


Ilm. 16:1-10

1 Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: ”Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle”.

2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

3 Ja toinen enkeli vuodatti maljansa mereen, ja se tuli vereksi, ikäänkuin kuolleen vereksi, ja jokainen elävä olento kuoli, mitä meressä oli.

4 Ja kolmas enkeli vuodatti maljansa jokiin ja vesilähteisiin, ja ne tulivat vereksi.

5 Ja minä kuulin vetten enkelin sanovan: ”Vanhurskas olet sinä, joka olet ja joka olit, sinä Pyhä, kun näin olet tuominnut.

6 Sillä pyhien ja profeettain verta he ovat vuodattaneet, ja verta sinä olet antanut heille juoda; sen he ovat ansainneet.”

7 Ja minä kuulin alttarin sanovan: ”Totisesti, Herra Jumala, Kaikkivaltias, totiset ja vanhurskaat ovat sinun tuomiosi”.

8 Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella.

9 Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.

10 Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa

Pedon merkki saattaa olla pieni metallinen siru, joka laitetaan ihon alle.

Siru voi aiheuttaa tulehduksen ja alkaa märkimään, aiheuttaen paiseita, jotka leviävät muualle vartaloon. Tämä selittää, miksi paiseet tulevat vain pedon merkin ottaneisiin.


Ilm. 16:21
Ja suuria rakeita, leiviskän painoisia, satoi taivaasta ihmisten päälle; ja ihmiset pilkkasivat Jumalaa raesateen vitsauksen tähden, sillä se vitsaus oli ylen suuri.

He, jotka ottavat pedon merkin, joutuvat helvettiin.


Ilm. 14:9-11

Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: ”Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,

niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.

Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.

He, jotka eivät ota pedon merkkiä, joutuvat vainottaviksi ja heitä tapetaan. He kuitenkin pelastuvat helvetistä.


Ilm. 20:4
Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

Vanhan Testamentin aikaan tapahtui Baabelissa, että kuningas Nebukadnessar teetti kultaisen kuvapatsaan, jota jokaisen tuli kumartaen rukoilla.


Dan. 3:5-6

heti kun te kuulette torvien, huilujen, kitarain, harppujen, psalttarien, säkkipillien ja kaikkinaisten muiden soittimien äänen, langetkaa maahan ja kumartaen rukoilkaa kultaista kuvapatsasta, jonka kuningas Nebukadnessar on pystyttänyt.

Mutta joka ei lankea maahan ja kumarra, se heitetään sillä hetkellä tuliseen pätsiin.”

Baabelissa oli kolme Jumalaa pelkäävää miestä, jotka eivät kumartaneet patsasta.


Dan. 3:12, 15

On juutalaisia miehiä, joiden hoitoon sinä olet antanut Baabelin maakunnan hallinnon, Sadrak, Meesak ja Abednego: nämä miehet eivät välitä sinun käskystäsi, kuningas; he eivät palvele sinun jumaliasi eivätkä kumartaen rukoile kultaista kuvapatsasta, jonka sinä olet pystyttänyt.”

Nyt, jos te siinä silmänräpäyksessä, kun kuulette torvien, huilujen, kitarain, harppujen, psalttarien, säkkipillien ja kaikkinaisten muiden soittimien äänen, olette valmiit lankeamaan maahan ja kumartaen rukoilemaan kuvapatsasta, jonka minä olen teettänyt, niin hyvä! Mutta ellette kumarra,
niin teidät heti paikalla heitetään tuliseen pätsiin; ja kuka on se jumala, joka pelastaa teidät minun kädestäni?”


Dan. 3:17-20, 24-26

17 Jos niin käy, voi meidän Jumalamme kyllä pelastaa meidät tulisesta pätsistä, ja hän pelastaa myös sinun kädestäsi, kuningas.

18 Ja vaikka ei pelastaisikaan, niin tiedä se, kuningas, että me emme palvele sinun jumaliasi emmekä kumartaen rukoile kultaista kuvapatsasta, jonka sinä olet pystyttänyt.”

20 Ja hän käski sotajoukkonsa väkevimpien miesten sitoa Sadrakin, Meesakin ja Abednegon ja heittää heidät tuliseen pätsiin.

24 Silloin kuningas Nebukadnessar hämmästyi ja nousi kiiruusti ylös ja lausui hallitusmiehilleen sanoen: ”Emmekö heittäneet kolme miestä sidottuina tuleen?” He vastasivat ja sanoivat kuninkaalle: ”Totisesti, kuningas!”

25 Hän vastasi ja sanoi: ”Katso, minä näen neljä miestä kävelevän vapaina tulessa, eivätkä he ole vahingoittuneet, ja neljäs on näöltänsä niinkuin jumalan poika”.

26 Silloin Nebukadnessar meni tulisen pätsin aukolle, lausui ja sanoi: ”Sadrak, Meesak ja Abednego, te korkeimman Jumalan palvelijat, astukaa ulos ja tulkaa tänne”. Sadrak, Meesak ja Abednego astuivat silloin ulos tulesta.

Linkkejä:


Profetia pedon merkistä, Raymond Aguilera


Electronic Sensors Printed Directly on the Skin


Will the Mandatory Microchip in Obamacare End Up Being the Mark of the Beast?


Skin Electronics


Peto = Antikristus

Siirry sivun alkuun